OM REIS

 

Nettstedet Reis.no er nettstedet til Magasinet REIS, ett av de ledende reisemagasinene i Skandinavia. Siden 1998 har vi gått i dypet i den reisendes og destinasjonens sjel. Vi tilbyr den erfarne reisende inspirasjon og informasjon fra hele verden.

Vi tilbyr også reiselivsnæringen en kanal direkte til et marked av reiseinteresserte. De nås gjennom vårt trykte magasin som selges i løssalg og som abonnement, og i digital utgave. De nås også gjennom vår nettside og ulike sosiale medier hvor vi etterhvert har utviklet en svært høy reach.

Kontinuerlig på vår nettside, og annenhver måned bidrar noen våre dyktige  journalister og fotografer til å sikre at vi når de høye krav som både vi i redaksjonen og våre lesere stiller til oss.

REIS, på nett og som magasin både på papir og digitalt, dekker det meste innen reiselivet. Vi arbeider for at din reiseopplevelse skal bli så vellykket som mulig. For eksempel tar vi for oss nye og etablerte reisemål,  restauranter, hoteller, adresseguider og tilbyr velskrevne reportasjer fra alle jordens hjørner. Vi har også fokus på praktisk kunnskap som kan gjøre din reiseopplevelse bedre og enklere.

REIS er et magasin for den krevende og moderne reisende, med reising som en naturlig del av sin livsstil. Vi har stort fokus på kvalitet og opplevelse, mer enn bare pris.

Våre journalister tar med seg sine erfaringer ut i verden og kommer tilbake med nye, for at du skal bli oppdatert på opplevelser innen mat, design, kultur, vin, natur og historie.

REIS.no er en møteplass og faktabank for alle reiseinteresserte. Her kan du søke informasjon fra vårt store arkiv . Du kan både få og gi tips om reisemål og severdigheter. Du kan planlegge din reise fra andres tips, og kan dele av dine erfaringer til dine venner og andre interesserte.

REIS.no fokuserer også som det eneste magasinet i Norden på verdens ferieboligmarkeder, med reportasjer og faktastoff som er til stor nytte for deg som er på jakt etter feriebolig i utlandet, enten du vil eie eller leie.

Kontakt vår redaksjon om du har gode ideer til noe vi bør skrive om. Ønsker du en komplett plan for markedsføring av ditt produkt i magasin, på nettside og i sosiale medier, kontakt vår annonseavdeling for en effektiv kampanje rettet mot en målgruppe hvor reiser og opplevelse står høyt på agendaen.

Reis knytter reisende og reiselivsnæringen sammen.

KONTAKT OSS

 

Administrasjon:

David Kurtz
CEO/Salgs- og markedsjef
+47 934 81 542
[email protected]

 
 

Redaksjon magasinet Reis og reis.no:

Tom Andersson
Redaktør
+47 992 80 740
[email protected]

Utgiver:

Travel News Media NUF
Ågotsvei 17
1404 Siggerud
+47 93 48 15 42
[email protected]

Journalist:

Ingar Næss
+47 901 17 570
[email protected]

Journalist:

Kaia Means
+47 932 22 178
[email protected]

Kundeservice:

+47 21 38 49 52
[email protected]

×